Barn Kings gokkast

Spelers die gek zijn van het boerderijleven kunnen meespelen op de Barn Kings gokkast. Dit spel staat namelijk helemaal in het teken van de boerderij en de bijhorende dieren. Natuurlijk is alles afgestemd hierop, waaronder de symbolen, geluiden en achtergrond. Er komen verschillende dieren voorbij op de rollen, bijvoorbeeld een konijn, een rat en een varken. Het symbool van de haan is extra waardevol, deze kan namelijk zomaar een berg aan gratis spins opleveren.

Hoe werkt de Barn Kings gokkast?

Alle deelnemers op het Barn Kings slot kunnen zelf bepalen met welke instellingen er gespeeld zal gaan worden. Bepaal bijvoorbeeld het aantal winlijnen, de muntwaarde en het inzetniveau. Beetje klaar met de achtergrondmuziek, zet deze dan gemakkelijk uit onderin het speelscherm. Het is een mogelijkheid om alles automatisch te laten draaien, maar deze functie zal direct stoppen wanneer er een bonusspel bereikt zal worden of er een kans is op een hoge geldprijs.

De muntwaarde begint bij één eurocent en kan opgevoerd worden tot maximaal vijftig cent. Er kan met één winlijn gespeeld worden, maar ook met een maximaal aantal van dertig stuks. Er zijn ook drie verschillende inzetniveaus.

Bonusspel op het Barn Kings slot

Het bonusspel op de Barn Kings gokkast is misschien wel het leukste aan het hele spel. Als jij driemaal of vaker het zwarte schaap op de rollen krijgt, dan zal het spel beginnen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de honden worden weggejaagd. Hoe meer honden jij weet weg te jagen, des te hoger zal de bonusprijs zijn.